Betaalterminals 

Wij bieden een brede waaier van producten aan om elektronische betalingen te aanvaarden. Mobiele of vaste en virtuele terminals voor uw online winkel, S4I beschikt over de laatste innovaties op het gebied van elektronische betalingen.

Vaste betaalterminals

Draagbare betaalterminals

Virtuele terminals

Tap on phone

Inzamelsysteme

Wij bieden u het allernieuwste op het gebied van geldverwerkingssystemen. Onze oplossingen zijn aanpasbaar en modulair en gaan van de nieuwste kassa tot een volledige omgeving voor het aanvaarden van elektronische betalingen aan de toonbank.

Automatische muntautomaat

Niet nodig om te tellen !

Het geld is nooit binnen bereik van de werknemers, dus er zijn geen telfouten. Met zijn ingebouwde computer controleert hij de echtheid van het geld en brengt het naar een beveiligd compartiment.

Het is mogelijk om meldingen te ontvangen over de status van de machine. U kunt de status van uw uitgaven in real time volgen, op een extra scherm of zelfs op uw telefoon. Het is niet nodig de kassa dagelijks af te sluiten, aangezien de kascontrole op afstand gebeurt.

Geen omgang met geld door personeel.

Gemakkelijk te gebruiken, kan gemakkelijk worden geïntegreerd in een werkomgeving.

De beste prijzen voor uw transacties!

Bent u niet tevreden met uw tarieven? Vindt u dat u te veel betaalt voor uw transacties? Wij kunnen u helpen! Als makelaar in betalingsoplossingen is het onze missie om voor iedereen de beste tarieven aan te bieden. Ontdek onze selectie van acquirers met aantrekkelijke tarieven.