Panier

Automatische muntautomaten

De automatische muntautomaat is een kluisje dat bij de toonbank wordt geplaatst en waarin de klanten munten of biljetten deponeren om hun aankopen te betalen.  Geen risico meer om fouten te maken! Maar de kwaliteiten van onze automatische muntwisselaars gaan verder dan geldbeheer, ze bieden een aantal voordelen voor zowel handelaars, verkopers als klanten.
Wat zijn de kenmerken van de muntproever?
De automatische muntautomaat is, zoals de naam al zegt, een machine waarmee wisselgeld kan worden opgehaald en teruggegeven zonder menselijke tussenkomst. Het compartiment waar de biljetten en munten worden bewaard is volledig beveiligd en er moeten zelfs verschillende sleutels worden gebruikt om toegang te krijgen tot het wisselgeld. Een soort knoeivrije kluis, om het zo te zeggen.

De muntautomaat beheert ook automatisch de dagelijkse geldstroom. De berekening van de kasmiddelen, die vervelende operatie aan het einde van de dag waarmee de detailhandelaren vertrouwd zijn, is dus niet langer een tijdrovende taak die moet worden uitgevoerd wanneer het ijzeren gordijn is gevallen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Toont alle 3 resultaten