Loyaltek 9220

Een betaalterminal die net zo handig is als een smartphone. Zeker wat betreft de gebruikers interface.

Loyaltek 8210

Een draagbare, robuuste en eenvoudig te gebruiken terminal !

Pax A50

De mobiele betaaloplossing. Met een gewicht van slechts 163g en 12 mm dik is de A50 ontworpen om alle voordelen van het ANDROID-betalingssysteem en de betalingszekerheid te bieden. Het is een stijlvol ontwerp dat zowel robuust als licht is.

Pax A910

De A910 betaalterminal maakt deel uit van dezelfde generatie terminals als de A920. Het heeft dezelfde functies als zijn voorganger en is daarom een waardige erfgenaam van deze serie terminals. De A910 markeert een nieuw tijdperk in technologisch geavanceerde betaalsystemen!

My pos terminal

De myPOS Carbon is efficiënt met stroom en is ook stof-, schok- en waterbestendig alsmede IP54 en ATEX-gecertificeerd en biedt met behulp van Android 9.0 perfecte prestaties.

Deze nieuwe mobiele betaalterminal werkt met een krachtige quad-core 1,4 GHz processor. In combinatie met de snelle thermische printer levert dit een uitzonderlijk sterke combinatie van functionaliteit in één POS-apparaat op.

En daarnaast kunt u, in aanvulling op onze online betaaloplossingen, profiteren van de vele beschikbare apps in de myPOS App Market !

Vérifone V400m

De Verifone V400m, onderdeel van de Verifone Engage portfolio, benut de kracht en prestaties van onze nieuwste V/OS in een moderne toepassingsomgeving. Meerdere connectiviteits opties bieden maximale draagbaarheid en flexibiliteit voor handelaars onderweg en in de winkel, en met zijn hoge capaciteit 3,5″ kleuren touchscreen, intuïtieve gebruikersinterface, groter geheugen en snellere verwerkingssnelheid is de V400m ideaal om aan tafel te betalen, levering aan de zijkant te beteugelen of bij een kiosk !

Pax pocket card terminal

Klein van formaat maar zeer efficiënt in het aanvaarden van betalingen van uw klanten! Deze terminal heeft een groter gekleurd scherm en een langere batterijlevensduur. Hij wordt geleverd met een ingebouwde SIM-kaart en werkt stand-alone of via Bluetooth voor extra functionaliteit. Accepteer alle soorten kaartbetalingen – Chip & PIN en contactloos.

Mini kaart reader

Klein genoeg om in uw zak te passen, krachtig genoeg om betalingen te accepteren waar u ook bent, 24/7. Verbind hem gewoon via Bluetooth met uw mobiele apparaat en u kunt meteen aan de slag !

In samenwerking met