S4I & digitale betalingen

Wilt u het bereik van uw bedrijf vergroten door middel van digitalisering ? S4I biedt een aantal oplossingen en diensten op maat om klanten te helpen hun digitale expansie een goede start te geven.

Virtuele terminals

Heb je al een fysiek apparaat bij S4I? Profiteer van de beste tarieven op uw online transacties.

E-commerce

Wilt u uw bedrijf uitbreiden op het internet? S4I begeleidt u van A tot Z bij de creatie van uw online winkel.

E-betaling

U hebt al een online winkel, maar u betaalt exorbitante transactiekosten? Als makelaar in betalingsoplossingen biedt S4I verschillende alternatieven, afhankelijk van uw sector, en helpt u te profiteren van voordelige tarieven die aan uw activiteit zijn aangepast.

Wat is een virtuele terminal?

Het is een oplossing waarbij uw computer als betaalterminal wordt gebruikt, gewoon via een internetverbinding. Meer bepaald is de virtuele betaalterminal een online betalingsplatform waarmee u transacties kunt verwerken en autoriseren die via een ander online platform zijn uitgegeven.

Hoe werkt het?

Heeft u al een fysieke winkel? Wilt u meer betalingen aanvaarden zonder te moeten investeren in een nieuw toestel? Dan is de virtuele terminal de oplossing voor u. Een computer, een internetverbinding en dat is het!

E-commerce

S4I wil een uitgelezen partner zijn bij uw digitale uitbreidingsproject. Onze adviseurs stellen u immers de meest aangepaste online betaalsystemen voor, alsook de voordeligste tarieven van de markt in functie van uw activiteitendomein.

Deze dienst geeft u toegang tot een breed scala van online betaalmethoden, zoals Bancontact, VISA, iDEAL, MasterCard, e-mastro, Paypal, enz… Bovendien zijn deze betaalmethoden volledig geïntegreerd in uw online winkel.

Onze betaaloplossing biedt u een ruime keuze aan nationale en internationale betaalmethoden. Hierdoor kunt u uw webwinkel laten groeien. Bovendien kunnen uw klanten met Bancontact ook betalen via QR-code.

Begin met veilige en gemakkelijke betalingen voor uw online winkel! Combineer verschillende veilige en betrouwbare betaalmethoden om de beste te zijn in e-commerce. my POS accepteert VISA, MasterCard, AMEX, Bancontact en iDEAL betalingen, waardoor u aantrekkelijker wordt.

Met Mollie, kunt u uw bedrijf uitbreiden waar u maar wilt. Of u nu internationaal wilt uitbreiden of u op één markt wilt richten, Mollie integreert alle meest populaire betaalmethoden.