Laten we beginnen met een kleine herinnering !

Wat is een acquirers

Een acquirer is een bankachtige financiële instelling die verantwoordelijk is voor het innen van geld in een model van fysieke terminal of verkoop op afstand. Wanneer een handelaar gebruik wenst te maken van de diensten van een payment provider, moet ook een contract worden ondertekend met een acquirer. De overnemer vervult dan de rol van financiële dienstverlener.

Maak uw keuze uit onze selectie van kopers.

We willen een bank zijn die er is voor particulieren, voor zelfstandigen en voor het MKB. Dit doen we door dicht bij onze klanten te staan en altijd op zoek te gaan naar persoonlijk contact. Onze producten zijn eenvoudig en transparant. Wij zijn geïnteresseerd in toekomstige ontwikkelingen in onze sector en zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de technologische ontwikkelingen.

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij altijd handelen volgens onze 5 kernwaarden: Integriteit, respect, betrokkenheid, professionaliteit en resultaatgerichtheid.

Onze contacten met meer dan 30.000 klanten hebben ons laten zien dat de behoeften veranderen. Online transacties en betalingen via smartphones zijn momenteel booming. De wereld van elektronische transacties breidt zich uit en de behoeften van uw klanten vragen om steeds complexere betalingsoplossingen. Wij nemen deze behoeften serieus en zijn op zoek naar een uitgebreide betalingsoplossing op maat voor u. Voor zowel uw fysieke winkel als uw online shop, zodat u ze perfect kunt combineren. Zo kunt u al uw tijd en aandacht aan uw klanten besteden.

Met VIVAWALLET-terminals en -kaarten kunt u betalingen in uw winkel of online ontvangen en profiteren van maximaal 0% transactiekosten. VIVAWALLET biedt terminals op maat die voldoen aan de behoeften van grote retailers en grootwinkelbedrijven. Ons team van experts werkt nauw met u samen om uw bestaande IT-infrastructuur en -systemen snel te integreren.

Paynovate is een volledig geaccrediteerde Belgische acquirer die digitale betaaloplossingen aanbiedt aan handelaars in alle EU-lidstaten. Wij bieden diensten aan zoals eenvoudige integratie van kaarten in bedrijven, API’s voor kaartbeheer en -rapportage, realtime webdiensten voor elke transactie, wervingsdiensten voor handelaren en lokale en internationale kaartsystemen.


Bij Elavon zijn we experts in het leveren van op behoeften gebaseerde, individuele betalingsoplossingen voor bedrijven in alle sectoren. Wij zijn een van de grootste betalingspartners voor de horeca, retail en farmacie. Dankzij onze jarenlange internationale ervaring zijn wij ook de vertrouwde betaaldienstverlener voor internationale e-commerce en postorderbedrijven.

Met EMS kan u alle standaard betaalmiddelen voor zowel Europese, Aziatische als Amerikaanse consumenten. Als EMS-klant krijgt u gratis toegang tot de online rapportage-tool “My EMS”. Dit platform geeft u een 24/7 overzicht van alle betalingen die u ontvangt, in handige dashboard en grafieken.Ook kan u de details van elke transactie bekijken. Deze extra informatie kan u gebruiken om meer inkomsten te genereren. 

Iedere creditcard van AMEX is standaard uitgerust met de extra verificatie SafeKey. Gebruikers van AMEX kunnen alleen betalingen uitvoeren volgens deze veiligheidscontrole als de bank of kaartvertrekker deze service ook echt aan de creditcard toevoegt. In sommige gevallen wordt bij een betaling met Amercan Express naast de kaartgegvens ook gevraagd om extra gegevens in te voeren zoals de cijfers op de achterzijde van de creditcard of een extra wachtwoord.

Wil je je koper veranderen ? Het is makkelijk om een afspraak te maken.

Ontdek onze betaaloplossingen die onmiddellijk beschikbaar zijn.

Bancontact

Wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden om snel en veilig te betalen in uw online winkel of webshop? Bancontact zal er voor zorgen! Ontdek hier onze betaaloplossingen.

Maestro / Master Card

Geef uw klanten meer koopkracht, beperk diefstal, ontvang betalingen snel, verwijder beperkingen in vreemde valuta, vereenvoudig back-office activiteiten en nog veel meer. Met Maestro & Master kaart beschikbaar op uw locatie, krijgt u dit allemaal.

VISA / V PAY

Met Visa kunt u altijd eenvoudig en veilig betalen, of u nu winkelt in een winkel, op internet, per telefoon of per postorder. Visa is de veiligste en gemakkelijkste manier om uw aankopen te betalen zonder contant geld, overal ter wereld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Alipay

Alipay is de meest gebuikte online betaaldienst verlener in China. Met meer dan 100 milijoen daglijkste transacties en meer dan 520 milijoen actieve gebruikers is Alipay is een onmisbaar betaalmiddel voor elk bedrijf dat een groot aantal consumenten wil bereiken, zowel in China als in andere landen. Alipay is beschikbaar in 70 landen en heeft al meer dan 80.000 winkelpunten over de hele wereld verorverd. 

Edenred

Meer dan 1,5 milijoen consumenten maken gebruik van de Edenred-kaart om zichzelf te verwennen zonder hun portemonnee fysiek te moeten bovenhalen. Een netwerk van 40.000 handelaars geniet al van de tools en diensten van Edenred. Waarom ook u niet ?

Sodexo

Lunch-en Eco pass zijn de maaltijd-en eco-cheque van Sodexo. Verhoog uw winst. Dankzij de Sodexo maaltijdcheque die eenvoudig en voordelig zijn ! Hel uw klanten duurzaam te consumeren en draag bij aan een beter milieu. 

Monizze

De Monizze-kaart wordt aanvaardt bij de meest gebruikte terminals. U bouwt loyaliteit op met uw bestaanden en toekomstige klanten. Monizze gebruikers zullen blij zijn bij u terecht te kunnen met hun kaart. Onze consumenten gemeenschap kent de grootste groei in de markt en men heeft U waarschijnlijk reeds een kaart aangeboden.  Maak er gelukkige klaanten van Monizze stelt gratis Pomo-tools ter beschikking. U geniet daarenboven van extra visibility en u wordt automatisch in zoektermen van onze mobiele app.