Vragen over uw facturen ?
Wij helpen U graag.

Een papierloze toekomst

Brieven, facturen, rekeninguittreksels: uw laden zitten er vol mee. Het is tijd om over te gaan naar digitale facturatie…

Nuttig ?

Het is handig en het helpt uw impact op het milieu te beperken.

Daarvoor. 

Als partner van de betalingsoplossing hebben we ervoor gekozen om uw facturen voornamelijk per e-mail te versturen.

Om aan uw verzoeken te kunnen voldoen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is essentieel dat u uw klant- of ondernemingsnummer vermeldt voordat u al uw documenten naar onze diensten stuurt.

Vraag een domiciliëring aan.

Vraag om uw facturen te debiteren via domiciliëring. Eenvoudiger in uw facturatie, u hoeft zich geen zorgen meer te maken over welke communicatie u moet invullen of naar welke rekening u het geld moet sturen. Kies voor uw gemoedsrust in één klik !

    Consulteer de feiten

    Om dichter bij u te blijven geven onze diensten u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot al deze S4I-facturen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om deze facturen te raadplegen via hun klantenzone. Doe uw verzoek om deze dienst te activeren.

      Vraag factuur per post aan*

      We hebben ervoor gekozen om facturen per e-mail te versturen. Toch begrijpen we dat sommige van onze klanten nog steeds een papieren factuur wensen waarop ze kunnen vertrouwen, omdat ze niet altijd toegang hebben tot het internet. Geen probleem, vraag het gewoon en het is verzonden !