De dozen
Automatische muntautomaten

.1

All in 

.2

Premium

.3

basic

.4

start kit

1.De Dozen

All In 

Het ALL IN inningssysteem omvat alle elementen om betalingen aan de balie te aanvaarden. Het is de ultieme oplossing voor het innen en aanvaarden van alle soorten betalingen in uw onderneming.

Premium

De Prémium-oplossing omvat alle nodige elementen om al uw betalingen in alle veiligheid te aanvaarden. Bestaat uit een kassalade, een touch screen en een betaalterminal van de laatste generatie. Je hebt alles wat je nodig hebt om al je klanten te verzamelen.

Basic

Heb je al een kassa? En je wilt geen verdere investeringen doen? Deze oplossing is voor jou. Wij bieden u de mogelijkheid om een bestelscherm te hebben, gekoppeld aan uw betaalterminal. Op deze manier kunt u uw bestellingen sneller verwerken.

Start kit

Elke zichzelf respecterende handelaar moet een betrouwbaar betalingssysteem hebben. Wij bieden u een van de veiligste producten op de markt met deze Start kit die een lade en een touch screen omvat.

2.automatische muntautomaten

Safety cash one

Ideaal voor restaurants, winkels, kapsalons of bij de ingang van winkelcentra of hotels. De Safety Cash One is uw oplossing.

Smart Cash one

SmartCash Two is het ideale compromis om alle soorten valuta te accepteren. Modulair, op maat gemaakt in het materiaal van uw keuze (staal / aluminium). U kunt gemakkelijk extra modules toevoegen om de perfecte combinatie voor uw bedrijf te verkrijgen.

Smart cash two

De Smart Cash One is geschikt voor middelgrote en grote bedrijven, deze oplossing is een goed compromis om in korte tijd een grote hoeveelheid munten en biljetten te accepteren.