S4I in enkele cijfers

We hebben niet minder dan :

WE ZIJN BLIJ DAT WE MEER DAN :
0

Tevreden klanten hebben.

Dagelijks aanbevolen door meer dan :
0

Meertalige medewerkers.

Verspreid in
5

van de E.U.

Onze diensten behandelen het equivalent van
0

per jaar.

Het geheim van ons succes !

Snelheid &Transparantie

S4I reageert positief op de eisen van de markt, die de afgelopen jaren sterk is geëvolueerd met de komst van de digitalisering en nieuwe elektronische betaalmiddelen

Door alle technische, administratieve en financiële spelers te combineren, bieden wij de digitale betaaloplossingen van de toekomst.

Een beetje geschiedenis

Wie zijn wij ?

Smart4invest, beter bekend als S4I werd opgericht in 2016 en is ontstaan uit de gezamenlijke ervaring van haar oprichters en haar aandeelhouders. Dankzij haar expertise biedt S4I een breed scala aan oplossingen in een nieuwe digitale omgeving. 

Onze kracht ligt in ons vermogen om de markt te analyseren dankzij meer dan 15 jaar ervaring in de verdeling en 10 jaar ervaring in elektronisch bankieren met grote bekende groepen ( VISA, MASTER CARD, en andere bankinstellingen).

Om te beginnen een simpel idee…

CEO

Jorge Libert

beknopt

Sinds ik ben begonnen in de commerciële wereld, heb ik de kans gehad om voor grote bedrijven te werken. Met het oog op nieuwe uitdagingen heb ik de kans aangegrepen om mijn kennis die ik in de wereld van het elektronisch bankieren heb opgedaan, te delen met jonge ondernemers.

Zo ontstond Smart4Invest, een team met bijzondere talenten op diverse terreinen van nieuwe technologieën. Wij delen een andere visie op een ondoorzichtige markt en zijn vastbesloten om de beste oplossingen voor elektronische betalingen te vinden en u daarover te adviseren.

Onze motivaties

De recente wijzigingen van de bancaire regelgeving die de EU in 2015 heeft doorgevoerd, hebben de vinger op een netelig probleem gelegd:
Enerzijds de kosten van elektronische transacties en anderzijds de veroudering van de terminals.
We realiseerden ons dat de bestaande oplossingen niet meer aangepast waren aan de gebruikers wat betreft kwaliteit, service en prijs. Elke klant heeft een specifiek profiel. 
“ S4I gaat de uitdaging aan door een aanbod op maat te bieden voor ieder van jullie !”

Om ieder van onze gebruikers en partners diensten aan te bieden van de hoogste kwaliteit, biedt S4I een op maat gepaste oplossing aan:

ANALYSEER

Het S4I-team voert een volledige analyse uit van de gebruiker, zijn verwachtingen, behoeften en zijn doelstellingen om de beste oplossing voor te stellen. 

DETAIL

Op basis van de resultaten van de analyse geeft S4I details over oplossingen en mogelijke verbeteringen.

OPTIMALISEER

U geniet van een volledig gepersonaliseerde service met de keuze uit verschillenden aanbiedingen op maat. 

meer dan een baan !

Ga met ons mee ! 
We zijn altijd op zoek naar ambitieus talent.

Wil je deel uitmaken van een jong en dynamisch team ? Verder gaan dan jezelf is je doctrine? Uitdagingen maken je niet bang, integendeel, inspanning motiveert je ? Dan ben je gemaakt om ons team te vervoegen. We werken in een multiculturele, volledig gedigitaliseerde omgeving. Interesse ?