A 80

Perfect op een aanrecht, een goed compromis tussen aanraken en een analoog toetsenbord. De meest veelzijdige van de A-serie, met zowel een touchscreen als een numeriek toetsenbord. De A80 is een betrouwbaar werkinstrument dat betalingen snel en veilig zal verwerken.

Q30

De Q30 is een nieuwe generatie, hoogwaardige betaalterminal voor de retailmarkt.

Loyaltek 5310

De nieuwste terminal in de Loyaltek Unattended reeks. Het is het perfecte betaalacceptatiemiddel voor verkoopautomaten, verkoopautomaten of doe-het-zelf (Do it Yourself) tankstations.

Ingenico Lane / Desk 5000

Accepteer een grote verscheidenheid aan betalingsmethoden. Profiteer van een rijke interface en meerdere communicatiemogelijkheden met randapparatuur. Verbeter de betaalervaring met een ergonomische touch-screen terminal. Versnel de betaling bij de kassa met NFC-betaling en handtekeningvastlegging. Gebruik een terminal die ontworpen is om te werken in de meest veeleisende omgevingen.

Vérifone P400

De Verifone P400, die deel uitmaakt van de Verifone Engage-reeks, maakt voor zijn kracht en prestaties gebruik van het nieuwste Linux-gebaseerde besturingssysteem. Met een levendig kleurendisplay verbetert deze PIN-pad de gebruikerservaring met een ontwerp dat even snel als stijlvol is. Optionele geavanceerde zakelijke functies helpen bij het genereren van extra inkomsten diensten met toegevoegde waarde die voor elke klant op maat worden gemaakt. Combineer de P400 met een hostapparaat voor een complete consumentenoplossing die jarenlang betrouwbaar zal zijn.

Vérifone V400c

De V400c is onze krachtigste en meest geavanceerde aanrechtunit. Het maakt deel uit van het Engage-assortiment van Verifone en combineert de nieuwste functies, functionaliteit en prestaties tot een efficiënte, hoogwaardige oplossing. Of handelaren nu op zoek zijn naar basisbetalingen of zich willen richten op meer geavanceerde functies zoals loyaliteit, reclame en andere diensten met toegevoegde waarde, de V400c maakt het mogelijk. Een groot kleurentouchscreen maakt het mogelijk om een handtekening in te voeren en bevordert een eenvoudige en intuïtieve interactie met de klant. Bovendien kan de V400c dankzij de mogelijkheid om toepassingen van derden uit te voeren, worden aangepast om te voldoen aan een verscheidenheid aan behoeften van de handelaar en de klant. De V400c sluit ook aan bij Verifone’s toonaangevende selectie van PCI 5.X-compatibele apparaten. Met end-to-end encryptie en tokenisatie kunnen handelaren zich richten op meer dan alleen de beveiliging van het apparaat.

Onze leveranciers